Общи условия за ползване

Добре дошли в онлайн магазин Latiara.bg!

 

Online магазинът Latiara.bg и услугите предлагани в него функционират при условията и правилата, споменати по-долу. Използването на уебсайта предполага приемане на всички изброени правила и условия. Следователно, ако потребителят не е съгласен с едно или повече от правилата за ползване на този сайт, той има право да се въздържи от ползването му, в противен случай автоматично се счита, че потребителят приема всички условия.

 

Всички цени, посочени в сайта са в лева, с включено ДДС.

 

АВТОРСКО ПРАВО

 

Съдържанието на този уебсайт - текст, снимки и друга информация, представляват обект на авторско право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права и са притежание на Latiara.bg и неговите партньори, предоставили съответната информация.

.

  

   

 

СТОКИ, ПРОДАЖБА

 

Стоките, които са изложени в сайта, са обект на продажба и са описани по вид и материал. Оnline магазинът Latiara.bg не носи отговорност за възможни разлики в цветовете на закупените стоки, дължащи се на специфики в екраните на компютрите или мобилните устройства, които използва клиента. Заявяването за закупуване на стока се приема за изразено съгласие от страна на потребителя относно описанието на стоката.

 

Latiara.bg си запазва правото да променя цените по свое усмотрение, по всяко време, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална към момента на поръчката.

 

Latiara.bg си запазва правото да добавя или премахва продукти, без да уведомява за това предварително клиентите си.

 

Моля, имайте предвид, че понякога даден артикул се изчерпва и поръчката не може да бъде осъществена в предвидения срок. При такава ситуация, наш сътрудник ще се свърже с Вас по е-мейл или телефон.

 

Въвеждайте пълно, точно и коректно своите данни, с оглед възпрепятстване на проблеми при доставката.

 

Търговската гаранция е в сила 30 (тридесет) дни от датата на закупуване на стоката и е валидна само на територията на Република България. Гаранцията покрива единствено производствени дефекти. За такива се считат: сцепване на кожата (а не нараняване на кожата по повърхностния слой), разцепено ходило, разкъсани шевове на лицето на обувката, повредени ципове.

 

При разлепване, разшиване и други отстраними дефекти артикулите се отремонтират в срок до 30 дни.

 

Не перете обувките в пералня и не почиствайте с избелващи препарати. Независимо от търговската гаранция, продавачът отговаря в случай на несъответствие между потребителската стока и договора за покупко-продажба, съгласно гаранцията по чл. 112-115 от ЗЗП. Гаранцията се предоставя от Latiara.bg.

 

Според Закона за защита на потребителите (ЗЗП), стоката, получена от клиента, поради естеството на търговията в интернет, може да бъде върната в рамките на до 14 дни след покупката, без изрични основания за това, стига състоянието на стоката да бъде същото, като в момента на предаването й от магазина на клиента (включително ненарушената опаковка).

 

 

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

При връщане на стока за която е издадена фактура е нужно стоката да бъде върната заедно с фактурата и касовата бележка.